Lime avasi ovensa 1.8.2015 Vantaan Jokiniementiellä, aivan Tikkurilan juna-aseman kupeessa.

Osoite on Valtuustokatu 4, sisäänkäynti kuitenkin Jokiniemenkadun puolelta. Aukioloaikamme ovat maanantaista perjantaihin klo 11-19 ja lauantaisin klo 11-18. Sunnuntait olemme toistaiseksi kiinni.

Kirpputoripöydän voi varata soittamalla numeroon 040 826 3311 tai käymällä paikan päällä. Pöydän voi varata myös osoitteesta http://kirpputorilime.kirppisvaraus.fi/varaus tai klikkaamalla tätä.

Varattavissa on isoja pöytiä vaaterekillä tai ilman. Pöydän hinta on ensimmäiseltä viikolta 35€ ja seuraavilta viikoilta 30€. Vuokran lisäksi emme peri provisiota myynnistä.

Elokuun alusta 2018 lähtien laskemme pöytävuokraushintoja siten,
että kaikkien pöytien vuokra on 29 €/seitsemän myyntipäivää. Veloitamme
kaikesta myynnistä 6 %:n provision kattaaksemme omat kulumme. Tarjoamme
käyttöönne hälyttimiä vain 10 sentin kappalehintaan. Paperiset hintalaput sisältyvät pöytävuokraan, tarrahintalaput vain 50 senttiä/arkki. Arkki sisältää 33 hintalappua. Meiltä voit paikan päällä lainata käyttöösi myös nuppineulat, hakaneulat, hintalapun kiinnityspyssyn tekstiilejä varten sekä vaatepuut, kaikki pöytävuokran hinnalla.

Limessä on myös kahvinurkkaus, jossa on joka päivä tuoretta kahvia ja yllätysherkkuja.

Meidät löytää myös Facebookista nimellä Kirpputori Lime https://www.facebook.com/pages/Kirpputori-Lime/741698892619519?fref=ts

Tervetuloa tutustumaan!